luni, 9 mai 2011

Samsung Galaxy Tab 10.1v – Multimedia si Jocuri

Samsung Galaxy Tab 10.1v a fost a doua tableta Android anuntata de producător la Expo MWC din Barcelona, ​​în februarie 2011. Dispune de un ecran de10.1 " cu rezolutia de 1280x800 pixeli, procesor dual-core Tegra şi aparat de fotografiat cu flash LED pe partea din spate de 8MP, cel mai mare dispozitiv montat la ora actuala pe o tablita. Galaxy Tab 10.1v este programata să apară pe piaţă exclusiv prin reţeaua Vodafone.

Recenzie Nokia X7 - Video despre design si functii

Nokia X7 va fi unul din primele două dispozitive din portofoliul Nokia, împreună cu terminalul de afaceri Nokia E6, care ruleaza Symbian Anna - versiunea actualizată a platformei producătorului de telefonie mobilă. Printre altele telefonul are un touchscreen de 4 inch AMOLED cu o rezolutie 360x640 si o camera de 8 megapixeli focalizare fixă capabil de filmare 720p HD video.


Angry Birds Rio Beach Volley – Update in curand!

Sony Ericsson dezvaluie Sony Ericsson Xperia Acro




Sony Ericsson a dezvaluit ACRO Xperia, un nou terminal din gama Xperia, concepute special pentru nevoile utilizatorilor în Japonia. ACRO Xperia se bazează pe succesul a familiei de produse cu o 1GHz procesor Qualcomm, si ruleaza pe cea mai recenta platforma Android, Gingerbread 2.3.

Bert Nordberg, preşedinte Sony Ericsson a declarat, "Suntem incantati introducem acest model reprezentativ pentru Japonia. În această piaţă sofisticata, trebuie sa-i ascultam pe consumatori pentru a-i putea face fericiţi, să adaptam produsele noastre pentru a se potrivi cu cerinţele lor pentru o experienta mobila. Ne aşteptăm să fie încântaţi să aibă un astfel de smartphone premium unic şi aşteptăm cu nerăbdare un nou val de consumatori care intra in lumea Xperia "

ACRO Xperia oferă o experienţă multimedia excelentă, dispunand detehnologia Mobile Display cu BRAVIA Engine pe un ecran extra de 4.2 inci. Camera de 8,1 megapixeli cu 'Exmor R pentru telefoane mobile "permite capturarea cu zgomot redus, imagini de înaltă calitate şi video HD (720p), chiar şi în lumină scăzută. Imaginile şi clipurile video pot fi apoi proiectate în HD pe un HDTV printr-un HDMI-conector.

Sony Ericsson Xperia ACRO - Principalele caracteristici

    Mobile TV funcţionalitatea care permite vizionarea TV live
    Port în infraroşu care permite schimbul de date cu alte dispozitive infraroşu activate;
    Aplicatia portofel mobil: În loc de plata cu carduri de numerar, cec sau credit, un utilizator poate folosi ACRO Xperia să plătească pentru o gamă largă de servicii şi bunuri digitale;
    Ecran extra larg 4.2 "multi-touch cu tehnologia Mobile Display cu BRAVIA Engine, pentru o experienta multimedia uimitoare;
    Sony Exmor R pentru cele mai bune capturi pe lumina scazuta;
    Aparat de fotografiat şi filmat de 8.1 megapixel, capacitatea de înregistrare HD;
    1GHz CPU, GPU Adreno 205.

Sony Ericsson Xperia ACRO va fi disponibil în Japonia începând cu această vară, în alb şi negru.

Headsetul Nokia BH-505 – Video Produs

Aceasta este video pentru nol produs Nokia BH-505, setul cu cască HD audio. Special concpute pentru un stil de viaţă activ, setul de căşti stereo Bluetooth vă oferă acces rapid la muzică şi apeluri. Setul cu cască se aseaza confortabil în jurul gâtului şi vine cu o selecţie de dimensiuni pentru partile care intra in urechi . În urmatorul video, Product Managerul Markku Makkonen, Designerul Jose Perez şi Specialistul de sunet Jouni Knuuttila discuta despre procesul de proiectare şi de caracteristicile produsului.

Samsung Galaxy S2 – Despachetare & Demo Video

În acest film maraton minunatul Samsung S2 Galaxy este despachetat fiind analizate caracterisitile cheie si cateva aplicatii. Samsung S2 Galaxy este un raspuns la criticile aduse lui Samsung Galaxy S, smartphone-ul Android. Primul amintit vine dotat cu Android OS 2.3 Gingerbread, şi un ecran mai mare, de 4.3 inch AMOLED Super Plus. Galaxy S II a primit o camera 8MP cu flash led, împreună cu inregistrare video 1080p. De asemenea  ascunde un chipset 1.2GHz dual-core care executa spectaculos, oferind performanta fara pic de intarzieri.Enjoy!

Nelisquare – client 4square pentru Maemo si MeeGo

Nelisquare este un simplu client în patru colţuri şi pentru dispozitive şi Maemo MeeGo. A fost scrisă ca Qt app rapid cu QML şi JavaScript. Binare descarca vor fi disponibile în curând.

Nokia N8 vs. Nokia E7 vs. Nokia C7 – Video de Comparatie

Priviti video de comparaţie Nokia N8, Nokia E7 şi Nokia C7 (conectivitate, forma, functii). Vezi cum arata după pauză.

Trimite pont

Crezi ca ai aflat primul o stire senzationala despre un gadget? Ti-ai cumparat un telefon de ultima generatia si vrei sa impartasesti acest lucru si cu noi? Intra in contact cu noi si materialul tau va fi postat aici, pe Engadgetics. Multumim!

Salut si bine ati venit pe ENGADGETICS

Bine ati venit pe Engadgetics, blogul gadgeturilor, actualizat tot timpul pentru ca tu sa fii informat. Aici veti putea citi cele mai noi stiri din lumea produselor electronice pe care cu totii le iubim atat de mult. Nu uita sa te abonezi prin Email, pe Twitter, sau pe Facebook. Bucurati-va de cele mai bune evenimente Hi-Tech. Pe curand!

Aplicatie Symbian - Panou de comenzi rapide - Widget Gratuit

Panoul prezintaouă poziţii pentru acces rapid la funcţiile utilizate frecvent. Vizualizarea extinsa afişează conectivitatea Wi-Fi, Bluetooth, modul Slientios. Utilitati:torţă şi reglarea luminozitatii. Afişează nivelul bateriei (în termeni de capacitate). Vizualizarea restransa: nivelul bateriei şi blocare rapidă a telefonului (colţul din stânga sus a ecranului). De asemenea vă permite sa deblocati telefonul apăsând tasta camerei. Limbi: en, fr, ge, sp, ea, ru. Notă: Instalaţi pe disc C (Noua versiune va fi lansat în câteva zile).